SUBOTIČKE NOVINE – lokalni subotički nedeljnik, štampano izdanje


 

 

Najstarije su novine u Vojvodini, publikuju se svakog petka već 115 godina i distribuiraju na teritoriji Subotice. One su u svakom pogledu kulturna baština ne samo grada već i čitavog regiona. Trenutno imaju tiraž od preko 4.100 primeraka.

Deo je medijske grupe Vojvođanskih lokalnih medija među kojima su: “Novosadski reporter”, „Nove kikindske novine“, „Vršačka kula“, „Somborske novine“, List „Zrenjanin“ i „Nedeljne novine“.


 

PONUDA ZA OGLAŠAVANJE U NEDELJNIKU

cenovnik štampanog i internet izdanja

Sem na oglasnim stranama lista, ekonomsko propagandne poruke mogu se objaviti i na ostalim stranama lista, ukoliko se njihova rešenja uklapaju u grafički izgled, sadržaj i koncepciju lista.
– Objavljivanje reklame na naslovnoj strani novina, pored glave, veličine vinjete (vizit karte) je 10.000 rsd, au donjem delu 5.000 rsd. Oglasi veličine vizitkarte na poslednjoj strani su 3.000 rsd.
– Objavljivanje PR tekstova se naplaćuje po ceni oglasa uvećanoj za 50%. Oglasi koji zahtevaju angažovanje foto-reportera i posebnu uslugu skuplji su za 50%, a oglasi političke sadržine skuplji su za 100% i avansna uplata je obavezna.
– Insertacija (ubacivanje pripremljenog dodatka) – 5,00 rsd po komadu.
– Objava oglasa sa posebnim zahtevima uvećava cenu 50%.
– Objava oglasa na redakcijskim stranama uvećava cenu 50%.
NA CENU TREBA DODATI 20% POREZA NA DODATU VREDNOST.

tehnički zahtevi

Format: kao slika u TIFF, EPS ili JPEG modu.
Za crno bele reklame rezolucija je 300 dpi.
Za CMYK rezolucija je 300 dpi.
Fontove pretvoriti u krive.
Rok za predaju oglasa i reklama je sreda 10 časova za broj koji izlazi u petak.