U poslednjih nekoliko meseci uspešno smo strimovali preko 50 konferencija, promocija, tribina i sličnih događaja širom Srbije…

Usluge snimanja i Live Video Stream-a, putem interneta realizujemo direktan prenos događaja koje organizujete. Svaku vašu konferenciju, tribinu, skup ili promotivnu aktivnost možemo profesionalno da snimamo i montiramo u kratak film, a takođe možemo i da direktno (uživo) prenosimo na vašem sajtu, YouTube kanalu, Twitter profilu ili FaceBook-u. Na taj način povećavate prisustvo na društvenim mrežama i postajete dostupni većoj ciljnoj grupi.Postoji i mogućnost direktnog prenosa događaja na video bim/LED ekranu u prostoru u kojem se događaj realizuje kao i van njega, sa ili bez prenosa na internetu.

CENE USLUGA

Live Stream

– HD Live Streaming, do 9h, dve kamere, grafika*, snimak = 21.000,00 din. + pdv

* Grafika podrazumeva prikazivanje naslovnog slajda, Logo-a klijenta i PPT prezentacije putem LAN mreže, potpise učesnika/tema predavanja, Skype uključenja, obrada/podela/upload video materijala posle strima

– Korišćenje internet konekcije za Live Streaming uslugu*** do 6h = 2.000din

– Korišćenje internet konekcije za Live Streaming uslugu*** do 10h = 3.000din

*** (konekcija putem mobilnog operatera)

– Doplata za opciju naplate gledanja strima – PayPerView = Pozovite radi dogovora

– Doplata za realizaciju strimTIM usluga van Beograda = 2.000din/50km puta

Obezbeđujemo i direktan prikaz snimka/strima i na video bim/LED ekranima u prostoriji u kojoj se event dešava ili van nje, kao i ozvučenje.

Muzički video spotovi

produkcija podrazumeva da se kreativni proces realizuje jednostavno, brzo i efikasno uz što manje troškove. Muzičke video spotove snimamo, montiramo i postproduciramo za svega 7-10 dana, u zavisnosti od kompleksnosti projekta/ideja. Profesionalni kvalitet i vrlo pristupačna cena čine nas izuzetnim partnerom. Visok kvalitet zadovoljava i najviše standarde pa se naša produkcija emituje na televizijama kao što su MTV Adria, TV Prva, TV studio B i druge.

– Muzički video spot = od 27.000,00 din + pdv

Video Production

Snimanje raznih korporativnih događaja i promo filmova u Full-HD formatu. Snimamo i u kratkom roku isporučujemo materijal sa seminara i drugih skupova. Ovi video snimci su pogodni za internet promo upotrebu i TV emitovanje. Uz video materijla dostavljamo i fotografije sa istih dešavanja. Dostava finalnog video i foto materijala je na DVDu i Online.

– Korporativni promotivni HD video = od 14.000,00 din + pdv

– HD Snimanje (dve kamere) i video montaža događaja, do 10h = 17.000,00 din + pdv

– HD Snimanje i video montaža izjava/intervjua učesnika (doplata uz Live Stream pakete ili pakete za Snimanje događaja) = 4.000,00 din + pdv

– Snimanje i video montaža Promo videa događaja (doplata uz Live Stream pakete ili pakete za Snimanje događaja) = 7.500,00 din + pdv

Audio Production

Kreiramo kvalitetne promotivne video spotove u FullHD formatu. Ukoliko su Vam potrebne usluge audio i video produkcije za veb, radio i televiziju kontaktirajte nas. Naš izuzetni tonski studio Vam nudi i kreiranje autorske muzike za reklame, džinglove i korporativne filmove. Takođe, vršimo i profesionalno fotografisanje i retuširanje za kataloge i druge potrebe Vaše kompanije.

– Komponovanje i snimanje originalne muzičke teme = od 15.000,00 din + pdv

AUDIO PRODUCTION

Kreiramo kvalitetne promotivne video spotove u FullHD formatu. Ukoliko su Vam potrebne usluge audio i video produkcije za internet, radio i televiziju kontaktirajte nas.

Naš izuzetni tonski studio Vam nudi i kreiranje autorske muzike za reklame, džinglove i korporativne filmove.

– Komponovanje i snimanje originalne muzičke teme = od 15 000 din.

KVALITET SNIMKA MOŽETE POGLEDATI KLIKOM NA VIDEO