Šta su to digitalni bilbordi?


– IZVOR: BLIC/biznis, 23.09.2019.  

Obični bilbordi, posteri u zastakljenom kućištu, nalaze se na svakom koraku i postali su neprimetni, zbog čega kompanije pribegavaju novim inovativnim rešenjima kako bi privukle pažnju potencijalnim kupcima.

– Tehnološke inovacije i sve brži protok informacija dovele su do toga da standardni bilbordi polako odlaze u zaborav, a da se sve više kompanije radije opredeljuju da reklame o svom proizvodu plasiraju putem digitalnih bilborda. Iako je reč o jednoj od najnovijih usluga koja je tek uvedena na naše tržište, prvi utisci su da su klijenti zaista zadovoljni ovim vidom oglašavanja – kaže za “Blic” Vladimir Bisenić, direktor kompanije “Bitinfo”, i dodaje kao razloge to što je inovativan, nešto je novo i zanimljiv je klijentima jer dolazi do zasićenja konvencionalnim vidom oglašavanja.

Bisenić objašnjava da je reč o digital sajnidžu (eng. digital signage), platformi koja predstavlja inovaciju u digitalnom oglašavanju kompanija, kako bi na najbolji mogući način pomogla da se unapredi poslovanje klijenata.

Lokacije za koje se preporučuje primena ovog servisa su, kako dodaje, tržni centri, restorani, kafići, hoteli.

…. ceo intervju na portalu Blic – LINK