RTV Vojvodina – TV prvi program 


EMISIJE, FILMOVI, SERIJE, CRTANI FILMOVI, INFORMATIVNI PROGRAM, POLITIČKE EMISIJE, ZABAVNI PROGRAM, i dr. –  s početkom u 6:30 svakog dana.

Spisak i opis filmskog programa možete preuzeti u sledećem dokumentu Filmski program-JUL 2019


 

PONUDA ZA OGLAŠAVANJE – prvi program

opšti cenovnik 

Opšte odrednice 

** Za posebno ugovorenu poziciju prvi ili poslednji u bloku, cena se uvećava za 20%
** Cena emitovanja komercijalne televizijske reportaže i gostovanja u televizijskoj emisiji, u slobodnim terminima i gde je to moguće, se obračunava po ceni emitovanja propagandnog spota u terminu u kojem se realizuju komercijalna reportaža ili gostovanje, sa popustom 30%.
** Specijalni popusti:
– 50% za promociju delatnosti novina, časopisa, turizma (turističke zajednice, banjsko rekreativni centri, hoteli i sl.), filmskih distributera/domaće kinematografije, obrazovnih/školskih ustanova, kao i za institucionalnu promociju zdravstvenih institucija i ustanova.
– 75% za promociju delatnosti pozorišta, muzeja, umetničkih galerija, organizatora koncerata ozbiljen muzike, izdavača knjiga, za najavu kulturnih manifestacija i sportskih događaja, za ekološke akcije, kao i državnim organima, organima AP i lokalne samouprave, državnim organizacijama ili javnim organizacijama (ustanove, javne agencije i sl.) za akcije od javnog interesa.
-90% za medijsko sponzorstvo naučnih, obrazovnih, kulturnih i sportskih manifestacija, u slučaju posebnog programskog interesa koji utvrđuje Generalni direktor RTV odlukom i/ili ugovorom.
** Cene proizvodnje radio ili tv reklame LINK
** Propagandni materijal mora biti dostavljen najmanje 72 sata pre prvog planiranog emitovanja, u formatu koji odgovara tehničkim standardima emitovanjima na programima RTV
** Otkazi naručenih, odnosno zakupljenih termina emitovanja primaju se najkasnije 3 dana pre početka emitovanja. Otkaz na dan emitovanja nije moguć. Otkazom naručenog odnosno, zakupljenog termina se smatra i nedostavljanje propagandnog materijala sa pratećom dokumentacijom, neophodnom za početak naručenog emitovanja.