Deveta po redu međunarodna manifestacija Noć pozorišta,

subota 23. novembar 2019. godine;

Tema – klimatske promene

PONUDA ZA OGLAŠAVANJE

Kliknite na link i preuzmite  Ponuda za oglasavaje Noc pozorista 2018

Poštovani,

u prilici smo da zajedničkim snagama podignemo promociju pozorišta na značano viši nivo, imajući u vidu da veliki broj pozorišta i ustanova kulture nemaju ni svoju internet stranicu i da promociju svog rada vrše na društvenim mrežama.

Posle 8. godina postojanja u Srbiji manifestacija Noc pozorista dobija znatnu podršku u vidu portala kulture Theatar book (trenutno na domenu www.noc-pozorista.rs ), koji je na raspolaganju svim ustanovama i organizacijama i nakon manifestacije, za organizatore bez nadoknade. Po završetku manifestacije, portal će biti prisutan na dva domena Theatar book i Noc pozorista, sa programima za sve ljubitelje pozorišta po gradovima. Podizanje portala pratiće i promocija istog, u našoj organizaciji, te nam je cilj da u što kraćem vremenskom roku objedinimo program, koji se realizuje tokom cele godine, na jednom mestu, a sve na usluzi ljubiteljima pozorišta i bez nadoknade za organizacije i ustanove kulture.

Ponudu koju Vam dostavljamo ne odnosi se samo na manifestaciju, već najvećim delom Vaša promocija na portalu. Skrećemo pažnju da tokom održavanja manifestacije, 17. novembar, potpuni program se jedino može pregledati na portalu. Zato smo kreirali brzi jednostavan portal, gde posetilac već na naslovnoj stranici izlistava grad koji ga interesuje, i program u okviru tog grada. – www.noc-pozorista.rs 

Ovogodišnja manifestacija se održava sa tematikom  „ISTORIJA KROZ ZNAMENITE POZORIŠNE LIČNOSTI U NAŠEM GRADU“, u subotu 17. novembra. U toku je dostavljanje programa od strane učesnika, i njihova obuka za upravljanje alatima na njihovim stranicama na portalu.

Ponudu koju Vam dostavljamo u prilogu obuhvata oglašavanje na portalu i u okviru manifestacije:

– Specijalna Ponuda – Oglašavanje na Portalu – Na Godišnjem Nivou
– Partner – Brendiranje Zastava – Na Dve Godine
– Generani Pokrovitelj Manifestacije
– Pokrovitelj Manifestacije
– Generalni Pokrovitelj Grada
– Pokrovitelj Grada
_________________________

U prilogu Vam dostavljamo Ponuda za oglasavanje Noc pozorista 2018 kao i Spisak ucesnika Noc pozorista, po lokalnim samoupravama koje su do današnjeg dana uzele učešće u manifestaciji i čiji će program biti istaknut na portalu Theatre book.
_____________________

U nadi smo da će Vaša Kompanija prepoznati značaj i iskazati podršku našem projektu.

Vama na raspolaganju,

Gabrijela Lešić, autor i pred UO
Stanislava Zec, upravitelj

Organizacija NOC POZORISTA
Fondacija NOC POZORISTA
___________________________
GSM:(++381 61) 272 1484, (++381 61) 272 1482
FB. facebook/NocPozoristaSrbija      TW @BookTheatre       #NocPozorista2018 
E-mail: pr@noc-pozorista.rs, web: http://www.noc-pozorista.rs/