Najlepša plaža na Dunavu, novosadski Štrand zvanično otvorena 1911. godine. Već u narednih par godina izgrađene su kabine, tuševi, barake, restorani, skakonice, tramboline… Do Štranda je vozio tramvaj Trčika, a do plaže se stizalo i lađama i fijakerima. Štrand je bio poznat po brojnim sportskim dešavanjima: picigenu, keč-ketu, berugašu, kurendolu, tenisu glavom.PosleIIsvratapostavljenesuispravezagimnastiku.

Danas… Štrand se proteže na sedam hektara zelenih površina i skoro isto toliko peščanih. Duž 700 metara plaže posetioci uživaju i u hladu oko 400 stabala i šiblja.

Tokom vrelih letnjih dana na Štrand dođe oko 20.000 posetilaca dnevno, a od 1. maja do 30. septembra u letnjoj sezoni kroz kapije plaže prođe i do milion ljudi. Kapije Štranda su otvorena tokom cele godine, dok se ulaz naplaćuje isključivo u kupališnoj sezoni.


Kupališna sezona 2017. je uspešno završena. Ukoliko ste zainteresovani za zakup pozicija za 2018. godinu, molimo Vas da nam se obratite sa upitom.

Cene oblikovane po sezoni, mesečno i po danu.

** Pozicije za oglašavanje na glavnom ulazu
** Pozicije za oglašavanje na centralnom platou
** Pozicije za oglašavanje na plaži
** Zastave na kupalištu
** Košarkaški teren
** Odbojkaški teren
** Mobilni bilbordi na naduvavanje iznajmljivanje po danu
** Pozicije na tuševima
** Biciklana, šetalište, bandere, i dr.
Ponudu sa cenovnikom – katalog možete preuzeti na linku kod naslova, ili nas direktno kontaktirajte da Vam dostavimo ponudu.