„Lično iskustvo je najbolja škola, ali je školarina veoma skupa“ – Sokrat

Klijenti koji su nam ukazali poverenje:
 

Network media je jedna u nizu firmi na tržištu koja se bavi poslovima prodaje, marketinga, odnosima sa javnošću, društveno-odgovornim projektima i drugim uslugama. Po čemu smo jedinstveni?

Od osnivanja, pre 8 godina, započeli smo poslovanje u isticanju i radu pre svega na društveno-odgovornim projektima i poslovima koji se odnose na oblast Odnosi sa javnošću. Nakon par godina poslovanja, u paletu usluga uvrstili smo edukativni program, a zatim i ponude iz oblasti advertising-a.

U fazi smo neprestanog razvoja, a za potrebe naših klijenata se trudimo da uvrstimo u ponudu što više ekskluzivnih ponuda i specijalizovanih usluga.
Vremenom smo proširili paletu usluga i poslova, te s početkom godine uvrstili u ponudu i prodaju specifičnih proizvoda: duraframe ramovi, IT oprema, proizvodnju i montažu bilborda i led ekrana, a uskoro će naša ponuda biti još bogatija za ponudu štampe i POS materijale.

U cilju što efikasnijeg poslovanja i saradnje sa klijentima želimo da u skorije vreme uvrstimo u ponudu sve što je potrebno za realizaciju kampanje ili projekta – od ideje do realizacije,  sve na jednom mestu.

** Saradnjom sa nama štedite i novac i Vaše vreme.

 

Proširenjem palete usluga i proizvoda zahtevalo je od nas da se rebrendiramo. Od septembra 2017. na našoj internet stranici www.networkmedia.rs postavljaju se svakodnevno sve ponude za saradnju, akcijske ponude, katalozi i cenovnici.